„Stomatologia este știinta se ocupă cu studiul formațiunilor anatomice și cu tratarea bolilor care apar la nivelul cavității orale.” (Wikipedia)

 

            Cabinetul stomatologic SC FAZAKAS DENTAL SRL beneficiază de o echipă profesionistă, precum și de dotarea modernă necesară tratamentelor stomatologice la un nivel înalt. Obiectivele echipei este de a dezvolta sectorul de servicii din mediul rural la o calitate înaltă, de a satisface pretențiile și bugetul clientului.

            Vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie legate de tratamentele stomatologice, și de prețul acestora, respectiv de ambianța interioară a spațiilor cu care vă așteptăm. Sănătatea dentară este profesia și pasiunea noastră având miniunea să răspundem nevoilor Dumneavoastră. Pentru îndeplinirea acestora am ales transparența totală pentru a avea un pacient bine informat, aparatură medicală nouă și materiale stomatologice de ultimă generație cât și consumabile de unică folosință ce vă garantează igienă și calitate a lucrărilor efectuate. 

Despre noi

Unde ne găsiţi?

 

În Comuna Praid, Sat Praid, Str. Principală, nr. 1098, județul Harghita, lângă Hotelul Praid.

Program de lucru:

 

Dr. Fazakas Nimród

Luni:

Marţi:

Miercuri:

Joi:

Vineri:

Sâmbătă:

Duminică:

Proiectul ”ACHIZITIONARE DE NOI ECHIPAMENTE ÎN VEDEREA DIVERSIFICARII ACTIVITATII DE ASISTENTA DENTARA IN COMUNA PRAID, JUDETUL HARGHITA” este finanțat în cadrul contractului de finanțare nr. C413312M011272122449/30.06.2014 prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, Axa III- ”Îmbunătățirea calității vieții în zonele rurale”, Asociația GAL Sovidek-Hegyalja HACS, Măsura 312 – ”Sprijinirea pentru crearea și dezvoltarea de micro-întreprinderi”, finanțarea publică prin PNDR fiind de 70%.

       Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteţi să vizitaţi pagina de internet a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

       Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web.

       Toate informaţiile privind Programul Național de Dezvoltare Rurală furnizate prin acest site sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării.