„A fogászat az a tudomány ami az anatómiai képződmények tanulmányozásával és a szájüreg szintjén megjelenő betegségek  kezelésével foglalkozik.” (Wikipedia)

 

            A Fazakas Dental fogászati rendelő profi csapattal, valamint magas színvonalú fogászati kezelések végzéséhez szükséges modern felszerelésekkel rendelkezik. A csapat célkitűzése a vidéki szolgáltatási szektor magas szintű kifejlesztése, kielégíteni az ügyfél igényeit és költségvetési kereteit.

            Rendelkezésükre állunk a fogászati kezelésekre, ezek árára, valamint a helyiségeink belső környezetére vonatkozó valamennyi információval. A fogak egészsége a mi szakmánk és passziónk miközben az a küldetésünk, hogy az Önök kéréseinek megfeleljünk. Ezek teljesítése érdekében a teljes átláthatóságot választottuk annak érdekében, hogy jól informált betegünk legyen, új orvosi készülékeink és utolsó generációs fogászati anyagok valamint egyszer használatos fogyóanyagok amelyek szavatolják a higiéniát és az elvégzett munkálatok minőségét. 

Bemutatkozás:

Hol talál meg?

 

Parajd községben, Fő utca 1098 szám, Hargita megye, a Parajd Hotel mellett.

Munkaprogram:

 

Dr. Fazakas Nimród

Hétfő:

Kedd:

Szerda:

Csütörtök:

Péntek:

Szombat:

Vasárnap:

Amennyiben időpontot szeretne, hívjon a következő telefonszámon: 0266/240-223

”AZ ÚJ FELSZERELÉSEK BESZERZÉSE A HARGITA MEGYEI PRAJD KÖZSÉGBELI FOGÁSZATI ELLÁTÁSI TEVÉKENYSÉG VÁLTOZATOSSÁ TÉTELE ÉRDEKÉBEN” az Országos Vidékfejlesztési Program, III Tengely "Életminőség javítása a vidéki térségekben" keretén belül a C413312M011272122449/30.06.2014 számú támogatási szerződés keretében került finanszírozásra, a GAL Sóvidék-Hegyalja HACS Társaság, 312 Intézkedés "Mikrovállalkozások létrehozásának és fejlesztésének támogatása" a PNDR által közpénzügyi támogatás 70%.

       Egyéb az Európai Unió védőszárnya alatt Romániában folytatott Programokra vonatkozó információkért, valamint Románia Európai Unióhoz való csatlakozási folyamatára vonatkozó részletes információkért, látogassa meg a Európai Bizottság Képviseletének honlapját.

       Ez a honlap nem képviseli az Európai Bizottság hivatalos álláspontját. Ezen információk helyességéért és megfelelőségéért a teljes felelősséget a honlap kezdeményezői viselik.

       Valamennyi ezen honlap által nyújtott az Országos Vidékfejlesztési Programra vonatkozó információ ingyenesen kerülnek tájékoztatásra és nincs kereskedelmi céljuk.